Hyvinvointivirtaa-viikkoa vietetään ammatillisissa oppilaitoksissa vuosittain viikolla 40. Sataedun Kokemäen toimipaikassa hyvinvointivirtaa-viikko alkoi maanantaina aamupuurolla ja Sataedun ensimmäisillä toistovoimapunnerruskilpailuilla.

Tuomarina toimi KKV voimailijat ry:sta Janne Seppälä.

Toistovoimapunneruskisan tuloksia

Jaettu 1. sija: sähköasentajaopiskelija Onni Lehtiniemi ja talonrakentajaopiskelija Kasper Ylitalo, 3. sija sähköasentajaopiskelija Niklas Ojala, 4. sija sähköasentajaopiskelija Julius Rantalainen ja 5. sija kokkiopiskelija Sami Heinonen.

Rautaisin nostaja: 1. Onni Lehtiniemi, 2. Kasper Ylitalo, 3. Niklas Ojala.

Kilpailu oli penkkipunnerruksen toistokilpailu, jossa eniten toistoja tehnyt oli voittaja. Painot tytöillä 0,5 x oma paino ja pojilla 0,66 x oma paino.

Säännöt:
1. Nostajan jalat ovat penkin tasan yläpuolella eli jalat ilmassa.
2. Nosto aloitetaan ylhäältä, tanko käy rinnalla ja nousee ylös, kilpailija on tehnyt tällöin yhden toiston. Toistoja jatketaan uupumukseen saakka ja toistot lasketaan. Yläasennossa kilpailija voi huilata 5 sekunnin ajan.
3. Mitään nostoa avustavia siteitä, penkkipaitaa tms. ei sallita. Kilpailija saa käyttää magnesiumia.
4. Kilpailijalla saa olla t-paita päällä.

TikTok-videolla tunnelmia Sataedun ensimmäisistä toistovoimapunnerruskisoista.

@opojohanna

Hyvinvointivirtaa-viikko 2023. Sataedussa aamu alkoi toistovoimapunnerruskisoilla. @Sataedu #Sataedu #foryou #toistovoimapunnerrus #voimanosto #opiskelu #liikunta #school

♬ Eye of the Tiger – Survivor