Sataedussa vietettiin tällä viikolla ensimmäistä kertaa kulttuuriviikkoa. Kulttuuriviikon ohjelmassa oli SAKUstars- kulttuurikilpailun esittelyä, lounaskaraokea, tanssia, Taidetta kahdessa tunnissa- työpajassa, taidenäyttely sekä rehtorin kahvitunti.

Sataedussa järjestetään lukuvuoden aikana lukuisia hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. Liikunnallisia tapahtumia on eniten ja nyt haluttiin tuoda kulttuuria enemmän esille, kertoo opo Johanna.

Taidetta kahdessa tunnissa -työpajaa ohjasi taideteollisuusalan opettaja Taina Vuorela. Paja oli erittäin suosittu ja opiskelijoita opettajineen sekä ohjaajineen oli runsaasti paikalla.

Opiskelijoiden kommentteja Sataedun kulttuuriviikosta

Kivaa, kun on eri alojen opiskelijoita samassa työpajassa.

Tosi mukavaa

Ihan jees

Totta kai on mukavaa, kun tällaisia juttuja järjestetään

Voisiko näitä olla useammin?!

Aika meni tosi nopeasti

Taidetta kahdessa tunnissa -taidenäyttely

Lounaskaraokea

Kulttuuriviikolla rehtori Anne Laineen kahvitunti

@opojohanna

Sataedussa vietetään tällä viikolla kulttuuriviikkoa. 🎙💃🕺🎨🎭🖼 @Sataedu @koksunhoitsut #Sataedu #ammatillinenkoulutus #foryou #school

♬ alkuperäinen ääni – Sataedu Opo Johanna
@opojohanna

Sataedussa on vietetty tällä viikolla kulttuuriviikkoa. Tänään ohjelmassa mm. Taidetta kahdessa tunnissa -työpaja. @Sataedu #Sataedu #ammatillinenkoulutus #school #foryou #taide

♬ I’m So Excited (Glee Cast Version) (feat. The Troubletones) – Glee Cast
  • Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry organisoi ja järjestää yhteistyössä ammatillisten oppilaitosten kanssa urheiluun ja kulttuuriin liittyviä kilpailuja ja tapahtumia. Sataedu on aktiivisesti mukana mm. SAKUstars-kulttuurikilpailussa ja SAKUgames-kilpailuissa.